03.09.2011. / 18:51

Autor: Hina , Nacional.hr

Liberali: 'Kakav Beograd, sutra ćemo po cijenu struje i plina u Peštu'

Darinko Kosor poručio je da se ne slušaju političke floskule. "Nemojmo slušati pozdrave generalima, jer to samo zamagljuje prave gospodarske probleme. Posebno ne od onih stranaka, pa i ministara, koje su locirale i uhitile generale, a svi su bili i u Vladi Ive Sanadera"

Darinko Kosor (Pixsell)Darinko Kosor (Pixsell)Obnoviteljska izborna skupštini jednog od najstarijih ogranaka HSLS-a održana je danas u Križevcima, a skupštini je nazočio predsjednik stranke Darinko Kosor koji je predstavio novi stranački program za spas maloga i srednjeg poduzetništva.

"Malo poduzetništvo lani je iskazalo gubitak od 6,5 milijarda kuna, a korporacije dobit. Malo poduzetništvo je u posljednje dvije godine izgubilo 100 tisuća radnih mjesta, a zajednički interes i poduzetnika i radnika jest opstati, preživjeti i moći financirati svoje obitelji", rekao je Kosor.

Ocjenivši kako samo premijerka Jadranka Kosor vjeruje da nam je bolje, predsjednik HSLS-a je ustvrdio kako "4,3 milijuna hrvatskih građana zna da nije bolje i da se danas radi anketa među tisuću ljudi svi bi se u tomu složili".

Poručio je također da se ne slušaju političke floskule. "Nemojmo slušati pozdrave generalima, jer to samo zamagljuje prave gospodarske probleme. Posebno ne od onih stranaka, pa i ministara, koje su locirale i uhitile generale, a svi su bili i u Vladi Ive Sanadera. Nemojmo slušati poruke da nećemo slušati naredbe iz Beograda, jer u Hrvatskoj ih ne slušamo već dvadeset godina. To nije ništa novo, ali upravo ovih dana u tišini MOL preuzima većinski paket dionica u Ini i sutra ćemo ići po cijenu struje i plina u Peštu. Bolje bi bilo predsjednici Vlade da razmišlja da sutra ne ide u Peštu po naredbe nego da priča o Beogradu, jer Beograd je za nas već davno zaboravljena priča," istakao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor danas u Križevcima.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika