03.10.2011. / 17:59

Autor: Nacional.hr

Iskon TV širi svoju ponudu televizijskih kanala

32 kanala u proširenom TV paketu Iskon.TV Plus – 2 nova kanala u osnovnom paketu – Eurosport 1 na Iskon.TV Playeru

Iskon.TV širi svoju ponuduIskon.TV širi svoju ponuduIskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala. Novi paket uključuje sportske programe ESPN America i Motors TV, a od filmskih u paketu se nalaze: Sci-Fi Universal, MGM, Cinestar Action&Thriller i Klasik TV. Od dokumentarnih programa Iskonovcima su od sada dostupni Travel Channel, Discovery World i Discovery ID i Da Vinci Learning, a od dječjih programa Nickelodeon, OK Bambino, Disney Junior i Disney XD. Ljubitelji mode, kuhanja i dizajna na Iskon.TV-u sada mogu uživati u Fashion TV, Food Network i Fine Living Network kanalima. Poklonicima glazbe Iskon je pripremio Hit TV, Mezzo i Trace TV Urban.

Osim novih sportskih, filmskih, dokumentarnih, dječjih, i zabavnih kanala, paket uključuje i programe za odrasle: Free X, Dorcel TV i X-Dream, 4 regionalna TV kanala Net, TV Jadran, RI TV i SB TV te 5 stranih nacionalnih programa: RTS, SLO1, Pro Sieben, SAT1 i VOX.

Dodatno, s dva nova kanala, Eurosport 2 i Jabuka TV, Iskon je proširio svoj postojeći osnovni Iskon.TV Start paket, a Eurosport1 od sada je dostupan i putem Iskon.TV Playera koji omogućuje praćenje programa na mobilnim uređajima i računalima.

Svi Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će sljedećih mjesec dana pratiti nove kanale bez dodatne naknade, a nakon toga novi Iskon.TV Plus paket mogu zatražiti po cijeni od 44,91 kn/mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci ili za 54,91 kn/mjesečno bez ugovorne obaveze.

Vezane vijesti

Novih 8 programa na Iskon.TV playeru

Novih 8 programa na Iskon.TV playeru

Iskon od danas omogućuje praćenje dodatnih TV kanala putem mobilnih uređaja i računala, na Iskon.TV playeru. Uz dosadašnjih šest televizijskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika