05.10.2011. / 15:41

Autor: Totalsport

Button produljio ugovor s McLarenom

- Nikada se nisam osjećao tako udomaćeno u nekoj momčadi kao što se osjećam u McLarenu - rekao je Jenson Button.

Jenson Button Jenson Button Britanac Jenson Button (31 godina) produljio je ugovor s McLarenom, kojem je pristupio uoči početka prošle sezone, nakon što je u Brawn GP-u osvojio naslov svjetskog prvaka 2009. godine.

Button je dosadašnji ugovor s McLarenom imao do završetka ove sezone. Potpisao je novi ''dugogodišnji'' ugovor, iako britanska momčad nije specificirala o kojem je razdoblju riječ.

- Nikada se nisam osjećao tako udomaćeno u nekoj momčadi kao što se osjećam u McLarenu. Osvojio sam četiri velike utrke u ovoj momčadi (dvije u prošloj, dvije u ovo sezoni, op.a.a), trenutno sam drugi u poretku vozača u Formuli 1 i smatram kako vozim bolje nego ikada. Sve to možete ostvariti samo u momčadi koja vam pruža najveću moguću podršku. Istinski vjerujem da McLaren ima veću strast i odlučnost za pobjeđivanjem negoli ijedna druga momčad. Ne krijem da je moja ambicija nastaviti osvajati utrke i boriti se za naslov svjetskog prvaka. Ovo je momčad u kojoj mogu ostvariti te ciljeve - rekao je, između ostalog Jenson Button.

Njegov klupski kolega Lewis Hamilton pozdravio je novost.

- Odlična je vijest da je Jenson odlučio ostati u McLarenu. Sjajna je osoba za suradnju, pravi timski igrač od prvog trenutka kada se priključio momčadi. McLaren Mercedes je momčad s jedinstvenom i uspješnom tradicijom u Formuli 1, ponosan sam što sam dio te momčadi. Najbolji trenutak moje karijere bio je kada sam s ovim timom osvojio naslov svjetskog prvaka. Jenson i ja smo gladni i ambiciozni, kao i uvijek, osvajati utrke i naslove svjetskog prvaka u budućnosti - rekao je Hamilton.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika