11.10.2011. / 15:55

Autor: Totalsport

Dodig dobio u parovima na Šangajskom mastersu

U paru s Brazilcem Thomazom Belluccijem 26-godišnji je Međugorac pobijedio vrlo uglednu španjolsku kombinaciju Lopez / Verdasco, proslavljenu u mnogobrojnim španjolskim Davis Cup nastupima

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u drugo kolo igre parova na ATP-ovu turniru Masters 1000 kategorije u kineskom Šangaju.

U paru s Brazilcem Thomazom Belluccijem 26-godišnji je Međugorac pobijedio vrlo uglednu španjolsku kombinaciju Lopez / Verdasco, proslavljenu u mnogobrojnim španjolskim Davis Cup nastupima.

Nakon što su izgubili prvi set 6-7(6), Hrvat i Brazilac preokrenuli su meč dobivši njegov drugu dionicu 6-3, te super tie-break 11-9.

Dodig je u ponedjeljak ispao u prvom kolu pojedinačnog dijela turnira od Kolumbijca Giralda, dok su u utorak ispali Ivan Ljubičić (Melzer) i Marin Čilić (Ramos).

U drugom će kolu Dodig i Bellucci imati još zahtjevniju zadaću. Igrat će protiv petih nositelja, Austrijanca Jürgena Melzera i Nijemca Philippa Petzschnera, prošlogodišnjih wimbldonskih pobjednika.

ATP Šangaj, turnir parova, 1. kolo:

Bellucci / Dodig - Lopez / Verdasco 6-7 (6), 6-3, 11-9

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika