12.10.2011. / 11:15

Autor: Totalsport

Vergne će voziti za Toro Rosso u Koreji

Dvadesetjednogodišnji Francuz, koji je prošao Red Bullov juniorski program za vozače ( Red Bull Junior Driver programme), zamijeniti će Jaimea Alguersuarija na prvom slobodnom treningu koji traje 90 minuta

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaJean-Eric Vergne, drugi u poretku Prvenstva Formule Renault 3.5, voziti će bolid Toro Rossa na prvom slobodnom treningu utrke Svjetskog prvenstva Formule 1 narednog vikenda na stazi Korean International Circuit u Yeonghamu za Veliku nagradu Južne Koreje.

Dvadesetjednogodišnji Francuz, koji je prošao Red Bullov juniorski program za vozače ( Red Bull Junior Driver programme), zamijeniti će Jaimea Alguersuarija na prvom slobodnom treningu koji traje 90 minuta. Na prošloj utrci Sebastien Buemi je prepustio svoj bolid na slobodnom treningu Danielu Riccardu. Vergne neće voziti na VN Indije jer se radi o novoj stazi u kalendaru Svjetskog prvenstva Formule 1, već će ponovnu priliku dobiti na utrci u Abu Dhabiju gdje će zamijeniti Sebastiena Buemija također na prvom slobodnom treningu.

Na posljednjoj ovogodišnjoj utrci u Brazilu će svoj bolid Vergneu na prvom slobodnom treningu prepustiti onaj pilot Toro Rossa koji će u tom trenutku imati manje bodova.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika