24.10.2011. / 12:19

Autor: Totalsport

Slovenija ostala bez izbornika

"Matjaž Kek je bez ikakve sumnje bio dobar izbornik i postigao je dobre rezultate s reprezentacijom. Ali obostrano smo zaključili da je ipak najbolje prekinuti suradnju", stoji u priopćenje slovenskog saveza

Matjaž Kek (Wikipedia)Matjaž Kek (Wikipedia)Slovenski nogometni savez i sada već bivši izbornik reprezentacije Matjaž Kek sporazumno su raskinuli suradnju nakon neuspjeha Slovenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine.

"Matjaž Kek je bez ikakve sumnje bio dobar izbornik i postigao je dobre rezultate s reprezentacijom. Ali obostrano smo zaključili da je ipak najbolje prekinuti suradnju", stoji u priopćenje slovenskog saveza.

Kek je na klupu slovenske reprezentacije zasjeo 2007. godine, a reprezentaciju je odveo na Svjetsko prventvo prošle godine u Južnoj Africi. Slovenija je u netom završenim kvalifikacijama za Euro 2012 u C-skupini zauzela tek četvrto mjesto iza Italije, Estonije i Srbije.

Tko će nasljediti Keka na klupi reprezentacije još je uvijek nepoznato.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika