02.11.2011. / 11:17

Autor: Totalsport

Jelavićevi Rangersi bez Naismitha do kraja sezone

Naismith je najbolji strijelac dosadašnjeg dijela sezone u škotskom prvenstvu s devet postignutih golova u 11 utakmica i jedan je od najzaslužnijih što aktualni prvaci već nakon 13 kola imaju devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Motherwella i 12 ispred najvećeg rivala Celtica

Steven Naismith (Wikipedia)Steven Naismith (Wikipedia)Napadač Glasgow Rangersa i škotske nogometne reprezentacije Steven Naismith (25) pauzirat će do kraja sezone zbog teške ozljede križnih ligamenata desnog koljena zadobivene u prvenstvenom srazu protiv Aberdeena prošle subote.

"Steven će nažalost propustiti ostatak sezone. Sada će ga pregledati isti kirurg koji ga je uspješno tretirao 2008. godine, a njegov rehabilitacijski program trajat će između osam i devet mjeseci", stoji u priopćenju Glasgow Rangersa.

Naismith je najbolji strijelac dosadašnjeg dijela sezone u škotskom prvenstvu s devet postignutih golova u 11 utakmica i jedan je od najzaslužnijih što aktualni prvaci već nakon 13 kola imaju devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Motherwella i 12 ispred najvećeg rivala Celtica.

Naismith i hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić ove su sezone zajedno dosad postigli 16 od 27 prvenstvenih golova Rangersa i izostanak škotskog napadača bit će veliki hendikep za momčad s Ibroxa.

Vezane vijesti

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Talijanski 34-godišnji vezni nogometaš Gennaro Gattuso objasnio je zbog čega je na kraju ove sezone odlučio napustiti momčad Milana nakon 13 sezona… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika