09.11.2011. / 16:06

Autor: Totalsport

Ibrahimović: Za Mourinha bih dao sve

Napisao mi je da je gledao moje ondašnje nastupe u švedskoj reprezentaciji i da je oduševljen onime što je vidio. Time me osvojio - otkrio je Milanov centarfor

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović promovirao je svoju biografiju "Ja, Zlatan Ibrahimović" u kojoj na 396 stranica čitateljima nudi uvid u najzakučastije kutke vlastite karijere.

Otkrio je već ranije 30-godišnji švedski nogometaš Milana kako je izvrijeđao Josepa Guardiolu kada ga je ovaj izvadio iz igre u uzvratnom dvoboju Barcelone i Intera u polufinalu Lige prvaka prošle godine, te kako se "na mrtvo" potukao s američkim suigračem u Milanu Oguchijem Onyewuom, pri čemu je završio sa slomljenim rebrom.

U intervjuu za Gazzettu dello Sport otkrio je i da bi ruku u vatru gurnuo za današnjeg trenera Reala Josea Mouruinha, s kojim je surađivao godinu dana u Interu.

- Za njega bih dao sve. Nije još službeno postao trener Intera kada mi se bio javio SMS-porukom. Napisao mi je da je gledao moje ondašnje nastupe u švedskoj reprezentaciji i da je oduševljen onime što je vidio. Time me osvojio - otkrio je Milanov centarfor.

Vezane vijesti

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Partijama na Europskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio golemu igračku veličinu. Sve tri utakmice u skupini odigrao je Milanov… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika