25.11.2011. / 10:50

Autor: Totalsport

Rukometna LP: Schaffhausen razbio Savehof

Recimo da je u skupini C Constanta na svom terenu pobijedila skopski Metalurg 20-19 i time je došla do prvog slavlja, dok su Čehovski Medvjedi u skupini B drugi put u pet dana svladali Bjerringbro, ovom prilikom sa 30-23

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRukometaši Schaffhausena i Sävehofa su u četvrtak odigrali prvu utakmicu 6. kola skupine A Lige prvaka. Skupina je to u kojoj nastupa i hrvatski prvak Zagreb CO, a u ovom današnjem ogledu su slavili Švicarci s uvjerljivih 40-32.

Time je Schaffhausen došao do četvrtog boda i tako se izjednačio sa današnjim suparnikom. Utakmica je bila prilično jednosmjerna, pa je domaćin već na poluvremenu imao +6, a u oba je poluvemena Schaffhauen zabio po čak 20 pogodaka.

Recimo da je u skupini C Constanta na svom terenu pobijedila skopski Metalurg 20-19 i time je došla do prvog slavlja, dok su Čehovski Medvjedi u skupini B drugi put u pet dana svladali Bjerringbro, ovom prilikom sa 30-23.

Rukometna Liga prvaka, 6. kolo skupine A:

Schaffhausen - Sävehof 40-32

Redoslijed: 1. Barcelona 10 bodova, 2. Zagreb Croatia Osiguranje 8, 3. Chambery 6, 4. Sävehof 4, 5. Kadetten Schaffhausen 4, 6. Bosna BH Gas Sarajevo 0.

Vezane vijesti

Kiel treći put na krovu Europe

Kiel treći put na krovu Europe

Briljantnu sezonu rukometaši njemačkog Kiela okrunili su naslovom europskog prvaka. U finalnoj utakmici Final-Foura Lige prvaka u Lanxess Areni u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika