25.11.2011. / 18:27

Autor: Nacional.hr

Prekid po narudžbi

Vlasnici jedne od takvih tvrtki izjavili su da je to nov i civiliziran način ostavljanja, koji je mnogo humaniji od sve učestalijih prekida putem maila ili SMS-a

Plati i prekinut će umjesto tebePlati i prekinut će umjesto tebeNakon osnivanja tvrtki koje osmišljavaju i daju alibi onome tko poželi prevariti supružnika, Kinezi i Amerikanci pokrenuli su nekoliko specijaliziranih internetskih stranica na kojima agenti u tuđe ime prekidaju ljubavne veze.

Prekid veze tako stoji 50 kuna, razvrgavanje zaruka 150, a najava razvoda braka 300 kuna. Stranka može birati hoće li prekid biti obavljen telefonskim pozivom, pismom ili osobno, a neke tvrtke zahtijevaju osiguranje u slučaju da glasnik bude ozlijeđen nakon što saopći lošu vijest.

Jedan od takvih kineskih sajtova ima 40 agenata koji obavljaju taj prljavi posao, a obećavaju da će se potruditi da "šteta bude minimalna za iznos ekvivalentan 30 funti". Vlasnici jedne od takvih tvrtki izjavili su da je to nov i civiliziran način ostavljanja, koji je mnogo humaniji od sve učestalijih prekida putem maila ili SMS-a.

Vezane vijesti

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

'Ja sam poput Picassa koji je naslikao ljestve nakon što je ostavio ljubavnicu na dnu poslije svađe', zaključio je 64-godišnji glazbenik Ronnie Wood… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika