01.12.2011. / 10:33

Autor: Totalsport

Liverpool bez Lucasa šest mjeseci?

- Znali smo da Liverpool ima pravo pozvati igrača natrag. Nesreća je naša što se upravo Lucas morao ozlijediti i na taj način nam uskratiti usluge Shelveyja - rekao je menadžer drugoligaša Blackpoola Ian Holloway

Lucas Leiva (Wikipedia)Lucas Leiva (Wikipedia)Liverpool je sa posudbe u Blackpoolu pozvao svog veznog nogometaša Jonha Shelveyja nakon što se Brazilac Lucas Leiva ozlijedio u utakmici Liga kupa protiv Chelseaja (2-0) igranoj u utorak na Stamford Bridgeu.

- Znali smo da Liverpool ima pravo pozvati igrača natrag. Nesreća je naša što se upravo Lucas morao ozlijediti i na taj način nam uskratiti usluge Shelveyja - rekao je menadžer drugoligaša Blackpoola Ian Holloway.

Engleski mediji prenose da bi Lucas mogao izbivati i do šest mjeseci zbog problema s koljenom. Više o samoj ozljedi bit će poznato kasnije kada će Lucas posjetiti bolnicu gdje će biti podvrgnut dodatnim pretragama.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika