07.12.2011. / 14:58

Autor: Hina

Rasprava o financijskom planu HRT-a zatvorena za javnost

Zajednička sjednica Programskoga vijeća i Nadzornog odbora HRT-a na kojoj se raspravlja o prijedlogu financijskog plana HRT-a zatvorena je za javnost, iako su novinari na nju bili pozvani.

Nada Zgrabljić-RotarNada Zgrabljić-RotarZajednička sjednica Programskoga vijeća i Nadzornog odbora HRT-a na kojoj se raspravlja o prijedlogu financijskog plana HRT-a zatvorena je za javnost, iako su novinari na nju bili pozvani.

Predsjednica Vijeća Nada Zgrabljić Rotar na početku sjednice predložila je da sjednica bude zatvorena, ustvrdivši da je danas samo radni dio sjednice i da financijski plan danas neće biti usvojen.

Predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac rekao je da će javnost biti upoznata u cjelosti s finacijskim planom jer je to javni dokument.

Uz prijedlog financijskog plana, na dnevnom redu zajedničke sjednice Programskog vijeća i NO HRT-a je i prijedlog programa rada HRT-a.

Vezane vijesti

Programsko vijeće HRT-a spalo na šest članova

Programsko vijeće HRT-a spalo na šest članova

Darko Grivičić podnio je danas ostavku na mjesto člana Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije (HRT) pa to tijelo sada broji šest umjesto 11… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 07.12.11. 15:14

Mafija.


registracija
11/1/10

fluid, 08.12.11. 01:44

Čija li su sredstva sa kojim pravite proračun,gamadi nijedna ! Upravo te javnosti kojoj će te plasirati sva svoja lažna sranja koja neće biti ni približna istini.Želim vjerovati da će te uskoro i vi doći na red.Kuća mračnih tipova i namjera.Lopov do lopova .Sramota javnog medija.Ja ti dam novce a ti mi nećeš reći kuda si ih potrošio!?I tražiš još i još i još... !I ja moram dati po zakonu !?Fuj besprizorni mračnjaci.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika