19.12.2011. / 14:59

Autor: Nacional.hr

Humanitarna akcija KK Cibone i njenih navijača za jednogodišnjeg Mihaela Kovačeka

Prihod od svih prodanih ulaznica sutrašnje utakmice Eurocupa u kojoj Cibona dočekuje izraelski Hapoel Jerusalem u Draženovom domu od 20 sati namijenjen je za pomoć malenom Mihaelu i njegovoj obitelji

Košarkaši Cibone pridružili su se humanitarnoj akcijiKošarkaši Cibone pridružili su se humanitarnoj akcijiKošarkaški klub Cibona uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za malenog Mihaela Kovačeka.

Mihael Kovaček jednogodišnji je dječak koje je rođen s miješanjem organa. Već je u svom kratkom životu mnogo propatio. Sa samo 14 sati života podvrgnut je četverosatnoj operaciji, bez koje bi umro u roku od dva dana, a prva je tri mjeseca svog života proveo u bolnici. Roditelji malenog dječaka nisu mogli ostvariti invalidninu niti dobiti status njegovatelja. Obitelji je potrebna pomoć, a KK Cibona ovom utakmicom poziva sve građane da dođu na sutrašnju utakmicu iz uz košarkaški spektakl i sami pomognu malenom dječaku.

Naime, prihod od svih prodanih ulaznica sutrašnje utakmice Eurocupa u kojoj Cibona dočekuje izraelski Hapoel Jerusalem u Draženovom domu od 20 sati namijenjen je za pomoć malenom Mihaelu i njegovoj obitelji. Cijene ulaznica kreću se već od simboličnih 10 kuna, a mogu se kupiti putem web-a na adresi www.ulaznice.hr, u Cibona Fan Shopu te na blagajnama kluba neposredno prije utakmice.

„Pozivam sve navijače i ljubitelje košarke da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj misijii te da dođu na sutrašnju utakmicu koju smo posvetili malenom Mihaelu. Mali je to znak pažnje za heroja koji je do sada mnogo patio, a mi mu ovim putem želimo normalan život bez daljnje patnje i boli" - izjavio je kapetan KK Cibona Marin Rozić.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika