23.12.2011. / 15:31

Autor: Totalsport

Del Bosque: Raulu nisu zatvorena vrata reprezentacije

- Imam vrlo dobar odnos s Raulom. Čudesno je kako igra - odgovorio je Del Bosque novinarima

Vicente del BosqueVicente del BosqueSjajna forma kojom španjolski nogometni velikan Raul (34) ove sezone oduševljava u dresu Schalkea nije promakla ni izborniku ''furije'' Vicenteu del Bosqueu koji nije odbacio mogućnost senzacionalnog povratka u reprezentaciju legende Real Madrida.

Takvom razmišljanju je svakako pridonijela i teška ozljeda Barcelonina napadača Davida Ville koji je ovaj tjedan operirao slomljenu potkoljeničnu kost i nije sigurno hoće li se oporaviti do početka Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

- Imam vrlo dobar odnos s Raulom. Čudesno je kako igra. Nikome, pa ni njemu, nisu zatvorena vrata reprezentacije - odgovorio je Del Bosque novinarima na pitanje o mogućem Raulovom povratku.

Raul je u 17 bundesligaških utakmica ove sezone postigao deset pogodaka i pet puta asistirao, a po dva je gola i asistencije dodao i u Njemačkom kupu. U dresu španjolske reprezentacije je nastupio 102 puta i postigao 44 pogotka, ali zadnju je utakmicu odigrao još u rujnu 2006. Propustio je tako dva najveće uspjehe ''furije'', europski naslov 2008. i svjetski dvije godine kasnije.

Španjolska će, podsjetimo, na Euru sljedeće godine igrati u skupini C s Hrvatskom, Italijom i Irskom.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika