28.12.2011. / 14:49

Autor: Nacional.hr

Video: Profesor genijalno ismijao 'poduhvat' ravnateljice

Lokalna samouprava, unatoč problemima s vodom, poplavama i smećem, potrošila je 70.000 kuna na komad asfalta u dvorištu škole samo da djeci ulaz u školu bude bliže nego dosad

Foto: Screen Shot YouTubeFoto: Screen Shot YouTubeProfesor hrvatskog jezika Ante Kovač iz Osnovne škole "Dr. F. Tuđman" u Korenici se pred kamerama HRT-a našalio na poduhvat ravnateljice koja je za 70 000 kuna napravila improvizirano okretište za autobuse, kako bi djeca mogla izaći direktno pred vratima škole.

V.d. ravnateljice škole Vesna Vidović ponosno je prerezala vrpcu uz pomoć učenice i objasnila kako djeca sad dolaze pred sam školski ulaz zbog čega se više neće smrzavati. Pred kamere je zatim stao profesor hrvatskog jezika Ante Kovač i kroz 'suze' ironično objasnio kako je neopisivo ganut, najavivši nove školske 'projekte' koje treba otvoriti, poput nove školjke. U roku od tjedan dana video je pogledalo više od 20 tisuća ljudi.

Lokalna samouprava, unatoč problemima s vodom, poplavama i smećem, potrošila je 70.000 kuna na komad asfalta u dvorištu škole samo da djeci ulaz u školu bude bliže nego dosad. Kod izgradnje posječena su dva stabla i uklonjene su tri klupe.

Vezane vijesti

Video: 'Profesor Legenda' i dalje prima prijetnje

Video: 'Profesor Legenda' i dalje prima prijetnje

Pritisci na profesora Ante Kovača, iz Osnovne škole dr. Franje Tuđmana u Korenici, nakon televizijskog priloga u kojem je bio 'ganut do suza'… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika