09.02.2012. / 12:12

Autor: Totalsport

Nishikori: Japan očekje dvije pobjede od mene

- Uvijek je puno veći pritisak igrati u Davis Cupu. Drugačiji je to osjećaj nego igrati na bilo kojem turniru - rekao je Nishikori

Kei NishikoriKei NishikoriNajbolji japanski tenisač svih vremena, Kei Nishikori, kratko je najavio dvoboj 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Hrvatske koji se od petka pa do nedjelje igra u Hyogu.

U ranim jutarnjim satima (po hrvatskom vremenu) petka najprije će na teren Go Soeda i Ivan Dodig, a nakon njih će igrati Nishikori i Ivo Karlović. Bit će to prvi susret ove dvojice tenisača.

- Uvijek je puno veći pritisak igrati u Davis Cupu. Drugačiji je to osjećaj nego igrati na bilo kojem turniru. Momčad očekuje dva poena s moje strane - rekao je Nishikori na konferenciji za novinare.

Japanac je trenutno 20. tenisač svijeta, a prije svega dva tjedna igrao je četvrtfinale prvog Grand Slam turnira sezone Australian Opena.

Vezane vijesti

Del Potro: Iako je teško izgubio, Čilić zavređuje priznanje

Del Potro: Iako je teško izgubio, Čilić zavređuje priznanje

Argentinski tenisač Juan Martin del Potro odao je priznanje Marinu Čiliću na požrtvovnosti koju je pokazao pokušavši mu se suprotstaviti u nedjelju.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika