07.04.2012. / 14:25

Autor: Nacional.hr

Hrvatska pošta u akciji 'Pisma kažu više'

Omogućili su građanima da svoje pismo pričvrste na žuti poštanski balon koji su potom pušteni u vis i tako poslani nepoznatim primateljima

Jo Kempen, glasnogovornica Hrvatske pošte, i Andreja Ćupor, djelatnica marketingaJo Kempen, glasnogovornica Hrvatske pošte, i Andreja Ćupor, djelatnica marketinga Kada je George Clooney prije deset godina odlučio režirati film „Ispovjedi opasnog uma“ odlučio je svakog glumca zamoliti da prihvati ulogu tako što mu je poslao pismo koje je Clooney osobno, rukom, napisao. Glumci, Sam Rockwell, Drew Barrymore i ostali, bili su oduševljeni i taj postupak ih je toliko raznježio da su odmah prihvatili glumiti u tom filmu.

Na tragu Clooneya, Hrvatska pošta u subotu je na zagrebačkom Cvjetnom trgu akciju za popularizaciju pisma nazvanu “Pisma kažu više”. Cilj akcije je privući pozornost građana svih dobnih skupina i podsjetiti ih da poruka poslana u klasičnom pismu ima jače emotivno značenje.

U žutom šatoru čitala su se najljepša pisma slavnih autora, a posjetitelji su tom prigodom mogli napisati pismo ili poruku te ih poslati na željenu adresu. Osim toga, posjetitelji su mogli svoje pismo ili dopisnicu s porukom nepoznatoj osobi pričvrstiti za žuti poštanski balon.

Svi baloni odjednom su u 14 sati pušteni u vis. Pisma i dopisnice tako su krenuli na daleki put s ciljem da dospiju do nekog tko će ih pročitati. Kako će sadržavati adresu pošiljatelja, potencijalni nalaznik balona moći će se javiti pošiljatelju pisma ili dopisnice.

Vezane vijesti

Hrvatska pošta otvorila nove urede 'Pošta&more'

Hrvatska pošta otvorila nove urede 'Pošta&more'

Hrvatska pošta danas je otvorila svoj prvi poštanski ured obogaćen novim brendom Pošta&more koji uključuje prepoznatljivi vizualni identitet i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika