21.04.2012. / 10:22

Autor: Hina

Žena umrla od Coca-Cole?

U istrazi koja se upravo provodi o njezinoj smrti patolog Dan Mornin izjavio je da je Harris vjerojatno patila od hipokalcemije, odnosno manjka kalcija u organizamu, što je uzrokovano prekomjernom konzumacijom Coca-Cole i općenito lošom prehranom

IlustracijaIlustracijaOgromne količine popijene Coca-Cole, u prosjeku 10 litara na dan, vjerojatno su pridonijele iznenadnoj smrti mlade Novozelanđanke, javlja Sky News u subotu.

Natasha Harris (30) umrla je od srčanog udara u veljači 2010. godine. U istrazi koja se upravo provodi o njezinoj smrti patolog Dan Mornin izjavio je da je Harris vjerojatno patila od hipokalcemije, odnosno manjka kalcija u organizamu, što je uzrokovano prekomjernom konzumacijom Coca-Cole i općenito lošom prehranom. Uz to, patila je od kronična trovanja kofeinom. Sve je to pridonijelo srčanoj aritmiji koja je izazvala smrt, smatra patolog.

Njezina je svekrva izjavila da je Harris bila potpuna ovisnica o tom piću.

Tvrtka Coca-Cola odgovorila je da su njezini proizvodi sigurni i da je medicinski dokazano da prekomjerna konzumacija bilo koje tekućine, uključujući vodu, može imati ozbiljne zdravstvene posljedice.

Vezane vijesti

Coca Cola "izlaže" svoju tajnu formulu

Coca Cola "izlaže" svoju tajnu formulu

Američki proizvođač bezalkoholnih pića Coca Cola prvi će put izložiti tajnu formulu na temelju koje nastaje njezin najpoznatiji proizvod. No… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 21.04.12. 17:18

Pa da je popila deset litara vode za jedan dan, verovatno bi umrla. A gde nece od toliko Coca Cole....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika