05.05.2012. / 19:11

Autor: Hina

Orešar nezadovoljan Osojićevim Facebook profilom

Ostojić je rekao i da mu je vlasnik Jadrankamena Bruno Orešar jutros poslao elektroničku poštu, nezadovoljan ministrovim statusom na Facebooku, u kojemu je objavio postojanje kaznenih prijava protiv Orešara

Photo: Jurica Galoić/PIXSELL (arhiva)Photo: Jurica Galoić/PIXSELL (arhiva)Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić se osvrnuo na podizanje prijava protiv načelnika Općine Škabrnja Luke Škare zbog odnosa prema Romima. Mislim da je policija u ovom slučaju prvi put prijavila nekoga za kazneno djelo i nešto što je neprihvatljivo, jer svaki hrvatski građanin, bio on pripadnik manjine ili ne, mora uživati svoja prava i biti zaštićen. U tom smislu je i podnesena kaznena prijava i mislim da je policija postupila po zakonu, rekao je Ostojić.

Ostojić je rekao i da mu je vlasnik Jadrankamena Bruno Orešar jutros poslao elektroničku poštu, nezadovoljan ministrovim statusom na Facebooku, u kojemu je objavio postojanje kaznenih prijava protiv Orešara.

"Dok sam se vozio prema Zadru, stigao mi je e-mail od gospodina Orešara, koji izražava nezadovoljstvo mojom objavom kaznenih prijava protiv njega, koje su stare ni manje ni više nego dvanaest godina. To je itekako trebalo objaviti", odgovorio mu je javno ministar unutarnjih poslova.

Dodao je da je Orešaru posebno zasmetalo, što je navodno za najnoviju prijavu za Jadrankamen, tešku 24 milijuna kuna, saznao na Facebooku. DORH je prijavu podignuo u siječnju i to objavio na svojim internetskim stranicama, rekao je Ostojić.

Vezane vijesti

Isprika Bruxellesa Ostojiću

Isprika Bruxellesa Ostojiću

"Idemo dalje. Europska delegacija u RH nam se ispričala i izjavila kako preporuka Bruxellesa da ne žurimo s izborom glavnog ravnatelja nije njihov… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 05.05.12. 20:12

a pita li se Bruno debil jel' netko nezadovoljan s njim?


registracija
11/11/11

weraw, 05.05.12. 20:29

Koliko je po našim zakonima potrebno uništiti tvrtki da ga uhite? A i on je jedan od inih "izabranih" rvata.
Pa kako ja nemam ministrov mail, ah da nismo si prijatelji.


registracija
14/11/07

laufer, 05.05.12. 21:23

Prijave stare dvanaest godina?!
Da ti hadezeovci imaju imalo srama, zbog svega zla što su učinili ovoj zemlji i narodu, trebali bi se zavući u rupe i ne izlaziti idućih pedeset godina.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 06.05.12. 14:29

Poduzetnik Bruno,niti jedna tvoja firma nije opstala,
a svaka je bila prije tebe sjajna.Ne bi ti ni došao da nisu valjale.
Sve su propale,do grla zadužene.Kad bi te tvrtke bile iz jedne branše,ajde,ali sve su različite.
I zanimljivo da propadaju u dlaku po istom receptu.
Recept je patentirao naš najveći biciklist,Kutle.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika