Objavljeno u Nacionalu br. 459, 2004-08-31

Autor: Nacionalova redakcija

'Veliki' Globusov paparazzo pothvat!

Ivo Pukanić postao je meta paparazza Globusa. Naime, prošle srijede on se nakon duljeg vremena sastao sa svojim dugogodišnjim prijateljem Nevenom Baračom. Kako je bio krasan ljetni dan, sjeli su na klupu na Tomislavovu trgu i Barač je Pukaniću opisao svoje dogodovštine iz zatvora u Scheveningenu, gdje je bio u posjetu.

Pola sata kasnije Pukanić je u njihovoj blizini prepoznao fotografa Globusa i odmah mu je bilo jasno da su Globusovi “obavještajni eksperti” dali nalog Dariju Petkoviću da snimi taj “strogo konspirativni” sastanak usred bijeloga dana u centru Zagreba. Petković je Pukaniću poslije i potvrdio da je poslan na taj “specijalni zadatak”. Pukanić mu je rekao da prestane snimati jer će te fotografije biti iskorištene za novu konstrukciju u Globusu, koji se u posljednje vrijeme redovito bavi podmetanjima na njegov račun. Rekao mu je i da bi Barač i on rado pozirali svim drugim fotografima u Hrvatskoj osim onima koji rade u izdanjima EPH.

Kako ne znamo je li Petković uspio obaviti zadatak, darujemo redakciji Globusa profesionalno napravljenu snimku na istome mjestu, za njihovu arhivu i daljnju upotrebu.

Vezane vijesti

Pavić za kredit HBOR-a založio Globus

Pavić za kredit HBOR-a založio Globus

Europapress Holding, tvrtka Ninoslava Pavića, potpisala je sredinom prosinca ugovor modela A+ s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak s kamatom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika