02.09.2005. / 11:37

Autor: Hrvoje Perinić

UHIĆENJA

Marijan Pedišić: Petrač nije zatražio politički azil, ali ta mogućnost postoji

Odvjetnik Hrvoja Petrača Marijan Pedišić demantirao je za Nacional navode kako je on izjavio da je Petrač zatražio politički azil: «Mogućnost da gospodin Petrač zatraži politički azil definitivno je realna, ali o tome će odlučivati on sa svojim odvjetnikom na licu mjesta». U petak se u Grčkoj nastavlja Petračevo saslušanje, a Pedišić nam nije znao reći o čemu će se točno raspravljati.
Iako je Hrvoje Petrač isprva odbijao odgovarati na novinarska pitanja u četvrtak je ipak dao kraći intervju, objavljen danas u Jutarnjem listu, u kojem nije želio odgonetnuti značenje poruke koju je poslao premijeru Sanaderu. Također je komentirao i suđenje zbog otmice sina generala Zagorca ustvrdivši da je to namješteni proces te da se nada da će istina na kraju pobijediti, a ta je, kazao je Petrač, da on nema veze sa tim slučajem. Također je rekao da nije znao za Matekovićevo uhićenje i da on nema nikakve veze s ponudom od tri milijuna eura. Petrač je također zanijekao da financijski pomaže Gotovini: «To da ja financijski pomažem odbjeglom generali nalazi se samo u glavi Ive Sanadera. To nije istina. Ako netko ima dokaza, neka ih pokaže."

Vezane vijesti

Petrač se vraća u zatvor?

Petrač se vraća u zatvor?

Sudac izvršenja kazni zagrebačkoga Županijskog suda u četvrtak će odlučiti hoće li Hrvoje Petrač zbog kršenja uvjetnog otpusta, odnosno neodobrenih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika