22.05.2006. / 17:07

Autor: Marko Nišević

HRVATSKA

Predsjednik HVIDRE se potukao s policijom

"Strize je s vrijeđanjem policajaca nastavio i u policijskoj postaji, te je protiv njega podignuta kaznena prijava nadležnom Županijskom sudu u Splitu" izjavila je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je danas da se rano jutros u Splitu pri zaustavljanju automobila zbog nepropisne vožnje dogodio fizički obračun s 35-godišnjakom koji je pritom zadobio teže ozljede, a policajci lakše. Mediji javljaju da se najvjeroatnije radi o Željku Strizi.
Glasnogovornica PU Marina Kraljević-Gudelj izvijestila je kako su policijski službenici na raskrižju Velebitske i Ulice Brune Bušića zaustavili automobil marke "porsche" splitskih registracijskih oznaka nakon što je prošao kroz dva crvena svjetla.
S mjesta suvozača izišao je 35-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju i počeo vikati i vrijeđati ih, dok vozač, također pod utjecajem alkohola, nije pružao nikakav otpor. Prema navodima iz PU splitsko-dalmatinske, Strize je laktom udario policajca u sljepoočnicu nakon čega je uslijedila reakcija policajaca koji su tada nad njim upotrijebili sredstva prisile i vezivanja, pri čemu je zadobio više ozljeda, između ostalih i frakturu kosti stopala, zbog čega je odlučio podnijeti pismeni prigovor na postupanje policije. Policajci su prošli samo s lakšim ozljedama. "Strize je s vrijeđanjem policajaca nastavio i u policijskoj postaji, te je protiv njega podignuta kaznena prijava nadležnom Županijskom sudu u Splitu" izjavila je Marina Kraljević-Gudelj, te dodala kako je policijski očevid u tijeku.

Vezane vijesti

'Nije vrijeme da se sluša Beograd ili da se tamo ide po savjet'

'Nije vrijeme da se sluša Beograd ili da se tamo ide po savjet'

Predsjednik HVIDRE Josip Đakić izjavio je danas na konferenciji za novinare kako fabricirane srbijanske optužnice protiv hrvatskih branitelja ne mogu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika