08.06.2006. / 10:23

Autor: Vedrana Baričević

ŠVERC ORUŽJEM

U NK Zagrebu šokirani USKOK-ovim uhićenjem Škare

Iz NK Zagreba su naglasili da je Škaro u vrijeme uhićenja već bio u sporazumnom raskidu s NK Zagrebom na njegov osobni zahtjev

U posljednja dva dana uhićeno je više desetaka osoba usumnjičenih za organizirano bavljenje krijumčarenjem oružja i druga kaznena djela. Prema neslužbenim podacima, među uhićenima je i tajnik Nogometnog kluba Zagreb Antonio Škaro. Za Nacional su iz NK Zagreb izjavili da su o Škarinom uhićenju saznali u srijedu od novinara, te naglasili da su šokirani tom viješću.

Također su istakli da je Škaro u vrijeme uhićenja bio u sporazumnom raskidu s NK Zagrebom na svoj zahtjev, navodno zbog bolesti u obitelji. Službenici Kluba opisuju ga kao finog, obiteljskog čovjeka kojeg nikada ne bi mogli povezati sa švercom droge ili oružja. Iz kluba su također demantirali navode nekih medija da je Škaro bio tjelohranitelj predsjednika kluba Dražena Medića. Također navode da Škaro nije imao pristup informacijama u klubu, iako je bio tajnik kluba, ne precizirajući što su time točno mislili.

Akcija je provedena pod rukovođenjem USKOK-a i u suradnji s policijama iz više županija. Kod nekih od njih osim oružja pronađeni su i određeni kalupi za njegovu izradu, ali i droga. U četvrtak će osumnjičeni biti sprovedeni u Istražni centar mjerodavnoga Županijskog suda.

Vezane vijesti

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik mesne industrije, Stjepan Fiolić, spreman je vratiti 26,4 milijuna kuna navodno pronevjerene u slučaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika