08.02.2007. / 18:44

Autor: Ana Kirin

HRVATSKA

Jadranka Kosor odbacila optužbe Kluba Mladih DC-a

Vladin Ured za odnose s javnošću odbacio je tvrdnje Kluba Mladih DC-a da je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor 6. veljače, kad su oni došli izraziti nezadovoljstvo politikom prema mladima i predati svoj prijedlog, poslala policiju da ih popiše i dostavljača da preuzme peticiju i prijedloge koje su donijeli.

U priopćenju stoji da potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor 6. veljače nije znala za njihov dolazak jer je taj dan boravila službeno u Parizu te stoga nikoga nije slala niti poručivala.

Klub mladih DC-a tvrdi kako termin da ih primi Jadranka Kosor čekaju već tri mjeseca, te su zbog toga 6. veljače došli pred Vladinu zgradu kako bi izrazili nezadovoljstvo i potpredsjednici Vlade predočili, među ostalim, prijedlog zakonske izmjene kojom bi se dobna granica za pravo glasovanja snizila s 18 na 16 godina. Navode i da su donijeli peticiju, t.j. 15 metara dugo platno, na kojem su građani ispisali svoje mišljenje o Vladinoj nebrizi za mlade građane. Klub mladih DC-a tvrdi kako je došla policija te ih zapisala, a ministrica Kosor da je poslala dostavljača da preuzme peticiju.

Vezane vijesti

17 godina mojih značajnih rezultata

17 godina mojih značajnih rezultata

Prihvaćam što će za moju smjenu glasovati i oni koje sam prije nekoliko mjeseci uključila u HDZ, to je politička realnost, poručila je danas Jadranka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika