17.04.2007. / 17:39

Autor: Stjepan Marković

WALES

Starica (81) osuđena na šest mjeseci zatvora zbog teroriziranja susjeda

Prema medijskim izvještajima, Dorothy Evans susjedu je optužila da je prostitutka, njezinu mužu rekla da se vrati u Italiju, a njihovoj se 13-godišnjoj kćeri predstavila kao vještica koja može baciti čini na cijelu obitelj

Jedna 81-godišnjakinja koju je sutkinja svojevremeno proglasila "autentičnom susjedom iz pakla", dobila je u utorak šest mjeseci zatvora zbog maltretiranja i antisocijalnoga ponašanja.

Nakon što je početkom ove godine proglašena krivom, Dorothy Evans iz Abergavennyja u Walesu u utorak je čula i presudu na sudu u Cardiffu.

Sudac joj je zaprijetio uhićenjem jer u ponedjeljak nije došla na izricanje presude, što je ona pokušala opravdati izjavom da se nije dobro osjećala te da je bila u bolnici na pretragama.

Na suđenju u veljači ustanovljeno je da je optužena susjede maltretirala mjesecima.

Prema medijskim izvještajima, Dorothy Evans susjedu je optužila da je prostitutka, njezinu mužu rekla da se vrati u Italiju, a njihovoj se 13-godišnjoj kćeri predstavila kao vještica koja može baciti čini na cijelu obitelj.

Sudac je rekao prilikom izricanja presude da je uzeo u obzir njezine godine, no da je mora osuditi jer je deset godina zagorčala život svojim susjedima i dodao da bi kazna bila mnogo veća da je mlađa. "Ovi prekršaji uključuju Vaše susjede. Izvan svake sumnje je da se nećete popraviti", izjavio je sudac.

Ona je prije šest godina bila osuđena na devet mjeseci uvjetne kazne zbog prijetnji susjedima da će im ubiti djecu.

Vezane vijesti

Debelim britanskim policajcima smanjit će se plaća

Debelim britanskim policajcima smanjit će se plaća

Britanski policajci i dio ostalog osoblja zaposlenog u policiji morat će svake godine dokazivati da je u dobroj tjelesnoj formi ili će im se smanjiti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika