05.06.2007. / 11:29

Autor: Marijana Zrinjski, Martina Zeković

LADY DIANA

Prinčevi Harry i William mole Channel 4 da ne objavi fotografije

Britanski prinčevi William i Harry, sinovi tragično poginule princeze Diane pismenim putem zamolili su djelatnike britanskog Kanala 4 da ne objave fotografije nesreće u kojoj je ubijena njihova majka.

Na fotografijama, koje bi se prema najavama Channel 4, sutra trebale objaviti, vidi se kako lady Diana prima kisik, a student u prolazu pokušava pomoći njezinom tjelohranitelju koji je bio teško ranjen. Prinčevi smatraju da bi emisija pod nazivom "Diana: Svjedoci u tunelu", koja sadrži intervjue sa fotografima i osobama koje su vidjele nesreću, pokazala veliko nepoštovanje uspomena na njihovu majku. Preko svoje sekretarice Clarence House, prinčevi su poručili javnosti kako nisu imali drugog izbora nego jasno pokazati kako osjećaju o objavljivanju tih fotografija. «Te fotografije su neprilične, a njihovo objavljivanje duboko će uznemiriti i povrijediti prinčeve i članove obitelji ostalih poginulih te noći", kazala je u njihovo ime Clarence House.

Nakon objavljivanja kontroverzne knjige o princezi Diani, najavljeno je i snimanje filma za koji se otimlju hollywoodski filmski moguli. Glavnu ulogu u filmu mogla bi igrati Keira Knightley. Obzirom da je film Queen imao veliki uspjeh smatra se da bi i film o Diani mogao prikupiti milijune na blagajnama kina.

Neki su industrijski magnati pokušali zaključiti posao tijekom filmskog festivala u Cannesu. Jedan od šefova Paramount studija, koji očajnički želi kupiti prava za taj film, izjavio je kako se radi o nevjerojatnoj priči. Smatra se da će za svaku funtu koju je zaradio film The Queen, film o Diani zaraditi 10.

Knjigu o Diani napisali su fotografi Glenn Harvey i Mark Saunders, koji su snimili tisuće Dianinih fotografija.

Vezane vijesti

Haljine princeze Diane na aukciji u Kanadi

Haljine princeze Diane na aukciji u Kanadi

Sljedećeg će mjeseca 14 haljina koje je princeza Diana nosila, uključujući i plavu večernju haljinu od svilenog baršuna u kojoj je plesala s Johnom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika