10.07.2007. / 12:27

Autor: Marijana Zrinjski

TURIZAM

Štimac ne odustaje od kupnje Jadrana

Igor Štimac i dalje ne odsutaje od kupnje najveće hotelske tvrtke na crikveničkom području, Jadrana koja je zbog velikih dugova zrela za stečaj, a privatizacija se čini kao jedini spas. Iako Štimac ne želi izlaziti u javnost s detaljima plana dok se ne objavi natječaj o prodaji, nagađa se da bi njegovi hoteli nudili zabavne i zdravstvene usluge.
"Ono što mogu garantirati je da ću za tri godine iz temelja obnoviti hotele koji bi Crikvenici dali novi turistički zamah", rekao je Štimac koji je za taj projekt pronašao strateškog partnera i osigurao oko 140 milijuna eura. Njegov interes za ulaganje u crikvenički turizam usko je vezan uz obnovu i uređenje hotela Therapije. No ti luksuzni hoteli, smatra Štimac, neće imati dobru poslovnu budućnost u okruženju devastiranih crikveničkih hotela jer da bi se privukli gosti mora se promijeniti cijela ponuda crikveničke rivijere.

Vezane vijesti

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević podržao je Malešovo napuštanje sjednice. "Moram reći kako čestitam Hrvoju Malešu na građanskoj hrabrosti.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika