26.10.2007. / 08:09

Autor: Martina Čizmić

POLITIKA I KNJIŽEVNOST

Tony Blair prodao prava na svoje memoare

"Nadam se da će moji memoari biti ozbiljni i misaoni, ali i zabavni. Biti će odraz vremena koje sam proveo u parlamentu i kao premijer", napisao je Blair u priopćenju.

Izdavačka prava za memoare nekadašnjeg britanskog premijera Tony Blaira prodana su izdavačkoj kući Random House u Sjedinjenim Državama i Engleskoj. Prava su bila meta višednevnog međunarodnog nadmetanja.

Blair će knjigu napisati sam, a kada još nije poznato. "Nadam se da će moji memoari biti ozbiljni i misaoni, ali i zabavni. Biti će odraz vremena koje sam proveo u parlamentu i kao premijer", napisao je Blair u priopćenju.

Predsjednik američkog izdavača Alfreda A. Knopfa, Sonny Mehta, rekao je kako vjeruje da će Blair napisati dojmljivu priču. "Vrijeme koje je proveo kao premijer obilježeno je bliskim vezama s predsjednikom Clintonom i Bushem. U ovoj zemlji on uživa rijedak ugled za jednog stranog čelnika", rekao je Mehta.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika