22.06.2008. / 09:15

Autor: Tanja Molvarec

Doček ispred Sheratona

Vatreni dočekani pjesmom

„Stvarno je teško i razočarenje je veliko ali što je tu je. Treba ići dalje i okrenut se novim utakmicama", rekao je Luka Modrić

Sinoć je oko 200 navijača ispred hotela Sheraton uz pjesmu „Moja domovina“ i povike „U boj, u boj za narod svoj“ dočekala hrvatsku reprezentaciju. Iako umorni i tužni, Bilićevi reprezentativci su podijelili autograme odanim navijačima. No, dojmovi su još uvijek jaki.

„Stvarno je teško i razočarenje je veliko ali što je tu je. Treba ići dalje i okrenut se novim utakmicama. Iako će nas ovo uvijek pratiti moramo izaći jači i nadam se da ćemo u tome uspjeti“, rekao je Luka Modrić za HRT.

„Odigrali smo možda i jedan od najboljih nogometa otkako Hrvatska postoji. Falilo nam je malo sreće na ovoj zadnjoj utakmici ali ponosni smo svi na ove igrače“, rekao je Aljoša Asanović.

Tursku nismo dobili ali našu reprezentacija već u rujnu očekaju novi izazovi jer su tada kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. a samim time i prilike za nove pobjede.

Vezane vijesti

Austrijska policija privela 560 navijača

Uoči završne utakmice Europskog prvenstva između Njemačke i Španjolske, Austrijanci su objavili niz zanimljivih podataka. Primjerice, na dosadašnjih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika