13.08.2008. / 19:30

Autor: Petra Horvat

Zelena lista:

'Čovićevim imenovanjem je prekršen zakon'

Stranka "Zelena lista" osudila je Čovićevu i Ivankovićevu ostavku, za koje smatra da su samo metode izbjegavanja odgovornosti. Također, tvrde kako imenovanje novog čelnika Uprave Holdinga nije provedeno u skladu sa zakonom

Zoran Oštrić, glavni tajnik "Zelene liste" danas je u priopćenju istaknuo da je imenovanjem Ive Čovića na mjesto novog čelnika Uprave Zagrebačkog holdinga prekršen Zakon o trgovačkim društvima, kao i pravilnik o zapošljavanju samog Holdinga.

"Milan Bandić, čak i kada osobno čini Skupštinu trgovačkog društva, ne može nikoga imenovati predsjednikom Uprave Holdinga", stoji u priopćenju stranke gdje je Oštrić dodao i kako nije čuo da se sastao Nadzorni odbor, "a i da jeste, po zakonu novi predsjednik uprave bira se natječajem".

Stranka "Zelena lista" nezadovoljna je ostavkom Slobodana Ljubičića i Nenada Ivankovića u Zagrebačkom holdingu ocijenivši je "prozirnim pokušajem izbjegavanja odgovornosti za katastrofalno poslovanje i afere".

"Projekt Zagrebački holding pokazao se kao potpun promašaj s gledišta dobrobiti građana", ocijenio je Oštrić.

Vezane vijesti

Ne riješi li se problem ZET-a, povući ću se iz Holdinga

Ne riješi li se problem ZET-a, povući ću se iz Holdinga

Poskupljenje usluga cijene javnog gradskog prijevoza u Zagrebu je nužnost i treba ga odobriti što prije kako bi se bar ublažili problemi u podružnici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika