18.08.2008. / 00:08

 

Extra galerija

Izazovna Iva Jerković na ninskoj plaži

Zagrebačka televizijska voditeljica Iva Jerković pozirala je za magazin Extru u ljetnom izdanju. Ekskluzivne fotografije snimljene su u Ninu, mjestu pokraj Zadra, na plaži koja se nalazi u blizini Ivine vikendice. Iva je cijeli svoj godišnji odmor provela s obitelji i prijateljima. "Početak ljeta provela sam radno. U Rogoznici sam početkom srpnja vodila izbor za Miss Mediterana. Nakon toga, otišla sam na nekoliko dana do prijateljice Maje Cvjetković u Šibenik. Majina mama odlično kuha i kod njih mi je bilo jako lijepo. Mislim da me se neće tako lako riješiti jer ću ih iduće godine sigurno ponovo posjetiti", našalila se Iva Jerković.
"Svake godine dio ljeta provodim s mamom, bakom i ostatkom obitelji u Ninu. Tijekom godine se ne stignemo svi zajedno često družiti, pa onda to nastojimo nadoknaditi preko ljeta. U Ninu se uspijem uvijek dobro odmoriti i naspavati, dane provodim na plaži uz cijelu obitelj. Sada sam na otoku Hvaru. Već je postala tradicija da se cijela ekipa tu okupi i to mi je najdraži dio ljeta jer onda imamo vremena za izlaske, zabavu i prepričavanje gdje je tko bio i kako je proveo odmor. Tijekom godina formiralo se isto društvo koje dolazi na Hvar i zaista mi je uvijek drago vidjeti sve te ljude na okupu."

Fotogalerija

  • Ivu Jerković Nacionalov fotograf snimio je na plaži u Ninu, malom mjestu pored Zadra

Vezane vijesti

Iva Jerković tvrdi da je uz Darija Šimića veže više od prijateljstva

Iva Jerković tvrdi da je uz Darija Šimića veže više od prijateljstva

Manekenka, Iva Jerković koja je javnosti dobro poznata po skandalima, priuštila si je ponovno ovih dana nekoliko redaka u novinama. Naime, Iva je za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika