05.10.2008. / 16:49

Autor: Nina Tomljanović

Nedjeljom u 2

Štimac: Glasat ću za Keruma kao gradonačelnika Splita

Što se tiče dionice Hajduka, Štimac je rekao da ih zbog podmirenja duga ne bi prihvatio, objasnivši da bi time kao predsjednik Udruženja bio u sukobu interesa

Gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2, predsjednik Udruge nogometnih prvoligaša Igor Štimac je izjavio da podržava kandidaturu Željka Keruma za gradonačelnika Splita te da će za njega i glasati dodavši da želi i njegovu aktivniju ulogu u Hajduku.

Što se tiče dionice Hajduka, Štimac je rekao da ih zbog podmirenja duga ne bi prihvatio, objasnivši da bi time kao predsjednik Udruženja bio u sukobu interesa. Također je kazao da želi povrat 750.000 maraka uloga, koji je Hajduku dao zajedno s kolegama iz reprezentacije Aljošom Asanovićem, Alenom Bokšićem i Slavenom Bilićem.

U emisiji je još bilo govora o sukobu između Štimca i srpskog nogometaša Siniše Mihajlovića te o sve češćem divljanju navijača.

Zajedno s potpredsjednicom Vlade Đurđom Adlešič i ministrom unutarnjih poslova Berislavom Rončevićem, rekao je Štimac, odlazi u London gdje će se upoznati s mjerama koje je upotrijebila Engleska u sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Vezane vijesti

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević podržao je Malešovo napuštanje sjednice. "Moram reći kako čestitam Hrvoju Malešu na građanskoj hrabrosti.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika