07.10.2008. / 08:38

Autor: Marko Biočina

Odlazak iz Holdinga

Kikaš dobio 100 tisuća kuna otpremnine

Zasad Ljubičić nije želio otkriti što planira raditi u budućnosti, ali njegovi poznanici smatraju kako bi se ponovno mogao početi baviti privatnim biznisom

Donedavni predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš oviuh će dana i službeno napustiti tu tvrtku. Naime, Ljubičić je podnio zahtjev za prekid radnog odnosa u Holdingu. U skladu s ugovorom kojeg je imao, Ljubičić ima pravo na otpremninu od tri bruto plaće, a u njegovom slučaju to iznosi oko 100 tisuća kuna.

Glasnogovornik Holdinga Dušan Viro novinarima je potvrdio kako je došlo do raskida Ljubičićevog ugovora: "Riječ je o sporazumnom raskidu radnog odnosa. Mi smo prvo, što smo dužni prema Zakonu o radu, Ljubičiću htjeli produljiti ugovor o radu, no on je to odbio te je zatražio raskid ugovora, koji bi se ubrzo trebao i realizirati".

Zasad Ljubičić nije želio otkriti što planira raditi u budućnosti, ali njegovi poznanici smatraju kako bi se ponovno mogao početi baviti privatnim biznisom. Također, pitanje je što će se dogoditi s njegovom jedinom preostalom funkcijom vezanom za gradsku upravu u Zagrebu.

Naime, Ljubičić je i dalje član Poglavarstva zadužen za pitanje imovine, no pitanje je hoće li uspjeti tu poziciju zadržati i u budućnosti s obzirom da vrh SDP-a vrši pritisak na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zahtijevajući od njega da Ljubičić u potpunosti bude isključen iz gradskih upravljačkih struktura.

Vezane vijesti

'Đapić, Kikaš i Ćorić naručili da premlatim Rađenovića'

'Đapić, Kikaš i Ćorić naručili da premlatim Rađenovića'

Nalogodavci premlaćivanja Igora Rađenovića su Stipe Ćorić (danas pokojni) član HSP-a i bivši direktor Zagrebačkih cesta, bivši direktor Zagrebačkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika