14.10.2008. / 16:10

Autor: Katarina Zorić

Nema svakodnevnih izvještaja

Policijski izvještaj o ubojstvu Ivane Hodak krajem tjedna

Kako je rekao, policija iz dana u dan nastavlja s obavijesnim razgovorima i kriminalističkom obradom u kojoj surađuje i s policijama iz susjednih i drugih europskih zemljama, a obrađuju se i podaci koje svakodnevno dostavlja Centar za kriminalistička vještačenja

Policija više neće svakodnevno izvještavati o rezultatima kriminalističke obrade ubojstva Ivane Hodak, nego će krajem tjedna sazvati prvu konferenciju za novinare o tom brutalnom ubojstvu u središtu Zagreba, najavio je danas načelnik Ureda ravnatelj policije Dubravko Novak.

Kako je rekao, policija iz dana u dan nastavlja s obavijesnim razgovorima i kriminalističkom obradom u kojoj surađuje i s policijama iz susjednih i drugih europskih zemljama, a obrađuju se i podaci koje svakodnevno dostavlja Centar za kriminalistička vještačenja.

Ponovio je da još nisu odlučili raspisati novčanu nagradu za informacije koje bi pomogle u otkrivanju ubojice jer prije toga treba iscrpiti čitav niz mogućnosti u okviru kriminalističke obrade. Također je odbacio i tvrdnje da je posao na mjestu zločina obavljen nestručno.

Vezane vijesti

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija...

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija siromašnim studentima

Do 31. kolovoza bit će otvoren natječaj za dodjelu stipendije za preddiplomski studij koju u spomen na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika