02.11.2008. / 13:10

 

Kanadski komičar

Sarah Palin nasjela na telefonski poziv 'lažnog' Sarkozya

Komičar Marc Antoine Audette razgovarao je sa Sarah Palin punih šest minuta, bez da je republikanska kandidatkinja primjetila da se radi o vještoj imitacije

Republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin, nasjela je na telefonski poziv kanadskog komičara, koji se uz vješto imitiranje predstavio kao  francuski predsjednik Nicholas Sarkozy.

Komičar Marc Antoine Audette razgovarao je sa Sarah Palin punih šest minuta, bez da je republikanska kandidatkinja primjetila da se radi o vještoj imitaciji. Palin i 'Sarkozy' razgovarali su o raznim temama; od aktualne političke situacije, dogovora o zajedničkom lovu uz pomoć helikoptera, kao i Carli Bruni, ženi francuskog predsjednika.

Komičar je kazao kako je pozdravlja Carla Bruni, te dodao da je napisala pjesmu za nju. Sarah Palin nije reagirala ni kad joj je sugovornik kazao kako je Carla Bruni dobra u krevetu.

Pretvarajući se da je francuski predsjednik, Audette je kazao kako je također vidi na najvišoj poziciji jednoga dana u SAD-u. "Možda za osam godina",odgovorila je uz smijeh Sarah Palin. Nakon što je prevara izašla u javnost, Palinova je, prema izjavi glasnogovornice, ostala malo zatečena. 

Vezane vijesti

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Republikanac Jon Huntsman najavio je svoju kandidaturu za Bijelu Kuću, izvještava Spiegel.de. Pedesetjednogodišnji Huntsman bio je guverner Utaha od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika