08.11.2008. / 10:25

Autor: Petra Horvat

Likvidacija Adriana Čupića

Raspisana tjeralica za Vilimom Karlovićem

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o mjestu boravka Karlovića da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 92

Policija još nije pronašla Vilima Karlovića, kuma ubijenog zaštitara Adriana Čupića (34) čije je tijelo pronađeno u bijelom Land Roveru u naselju Savica, te stoga za njim raspisana tjeralica. Policijske snage Karlovića traže zbog obavljanja obavjesnog razgovora, stoga njegova slika još nije objavljena na službenim stranicama MUP-a kao osumnjičenika.

Uz 50-ak osoba, koliko ih je ispitano zbog ubojstva Adriana Čupića te zbog nestanka njegovog kuma Karlovića, policija je jučer obavila obavijesni razgovor s još devet osoba.

Policija je Karlovića pokušala pronaći na više adresa. Njegovi su mobiteli od dana nestanka isključeni, a majka i supruga tvrde da je na službemom putu. Policijska se istraga nastavlja unatoč tvrdnjama njegove supruge i majke da će Karlović na službenom putu ostati dva do tri tjedna.

"Potragu obavlja PU zagrebačka, a zasad još neznamo hoćemo li njegovu sliku staviti na naše stranice", kazao je načelnik Ureda ravnatelja Krunoslav Borovec koji nije mogao otkriti niti hoće li se on naći među licima s tjeralice ili među nestalima.
Vilim Karlović je nestao 30. listopada, na dan kada je na zagrebačkom Prisavlju pronađeno beživotno tijelo Adrijana Čupića koji je likvidiran s dva hica u glavu.

Policija za sada nije pronašla oružje kojim je likvidacija počinjena, a drugi detalji za sada nisu poznati javnosti.

Vilim Karlović se bavi prodajom nekretnina, te je bivši pripadnik Tigrova. Također, osnivač je i predsjednik udruge Božić Cro Fight Team, a ostvario je i uspješnu karijeru u ful kontaktu.

Vezane vijesti

BiH raspisala tjeralicu za Arkanovim tjelohraniteljem

BiH raspisala tjeralicu za Arkanovim tjelohraniteljem

Vlasti u Bosni i Hercegovini raspisale su međunarodnu tjeralicu za Zvonkom Mateovićem, dugogodišnjim tjelohraniteljem i svjedokom ubojstva Željka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika