19.12.2008. / 15:42

Autor: Branimir Lozej

Štrlekova ozlijeda otvorila mjesto na lijevom krilu reprezentacije

Operacija Manuela Štrleka uspiješno je obavljena te se on trenutno oporavlja u Zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, a njegovo će mjesto najvjerojatnije popuniti Ljubo Vukić

Lino Červar, izbornik rukometne reprezentacije, šokiran je nedavnom Štrlekovom ozlijedomLino Červar, izbornik rukometne reprezentacije, šokiran je nedavnom Štrlekovom ozlijedomJučer je operiran Manuel Štrlek, igrač rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb te odnedavno prvo lijevo krilo hrvatske reprezentacije. Ovaj je 20-godišnjak ozlijedio prednje križne ligamente lijevog koljena na pripremnom turniru reprezentacije u Austriji.

“Nikad nisam imao težih ozljeda. Mlad sam, dobro fizički spreman i nadam se da ću se oporaviti u najkraćem vremenskom roku”, izjavio je novinarima Štrlek. Njegova je operacija prošla uspiješno, a trenutno se oporavlja u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh. Njegova će rehabilitacija, prema riječima trenera Zagreba i izbornika reprezentacije Line Červara, trajati šest mjeseci.

“Ovo je za sve šok. Treće natjecanje zaredom da nas ne zaobilaze problemi. Mlad je i uporan pa se nadam da će se brzo vratiti u reprezentaciju i klub”, komentirao je Červar Štrlekovu ozljedu.

Ljubo Vukić najvjerovatnije će biti Štrlekova zamijena na krilu i u klubu i u reprezentaciji. No, prvoj se momčadi Zagreba pridružio i 18-godišnji Lovro Šprem, mlađi brat hrvatskog reprezentativaca Gorana, koji će tek trebat opravdat Červarovo povjerenje.

Vezane vijesti

Četvrtfinale LP: Zagreb dobio Kiel

Četvrtfinale LP: Zagreb dobio Kiel

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja u četvrtfinalu će igrati protiv njemačkog Kiela. Odlučio je tako ždrijeb koji je ovog utorka održan u Beču,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika