20.12.2008. / 18:12

Autor: Milan Pavlinović

Fanovi Leta 3 iz Mrletove ruke jeli falusne kobase

Za 500-tinjak znatiželjnika riječki rockeri priredili su performans uz nezaobilazno ispaljivanje čepova iz stražnjice

Riječka rock grupa Let 3 popodne je napravila performans u povodu promocije svog prvog DVD-a "Živa pička". Isprede dućna Dallas u zagrebačkoj Masarykovoj ulici na maloj pozornici basist Damir Martinović Mrle ušao je u kutiju, a mađioničar ga je prepolovio na tri dijela. Glava je bila u jednom dijelu kutije, noge i gornji dio tijela u drugom, a ruke u trećem. Dodali su mu bas u ruke a on je, prerezan na tri dijela, odsvirao svoju pjesmu "Srničica".

Nakon toga grupa se popela na pozornicu. Bili su obučni u crno-bijela odijela s vodoravnim prugama, na kojima su bile izrezane rupe na stražnjici. Nakon šo je pjevač Zoran Prodanović Prlja predstavio novi DVD i vrtnje crno-bijelih kišbrana, bend je okrenuo stražnjice prema 500-injak okupljenih. Njihov doktor Adžba stetoskopom im je pregledao zdravstveno stanje stražnjica i onda im stavio čepove u rektum.

Oni su se nagnuli i uz prasak i dim ispalili čepove daleko u publiku te je pozvali u dućan da kupe novi DVD. Obećali su i da će oni koji se rukuju s njima dobiti deset posto popusta, a oni koji pokažu genitalije pršut. Trojica fanova grupe s velikim umjetnim brkovima u dućnu su pokazali svoje genitalije, ali nisu dobili pršut nego debelu kobasicu u obliku penisa. Trojicu mladića iz Mrletovih i Prljinih ruku jeli su te debele kobasice, šo je ekskluzivno snimio fotograf Nacionala Tomislav Smoljanović.

Fotogalerija

  • Trojica fanova grupe u dućanu su pokazali svoje genitalije, ali  nisu dobili pršut
  • Dobili su debelu kobasicu u obliku penisa
  • Trojicu mladića iz Mrletovih i Prljinih ruku jeli su te debele kobasice
  • Uz prasak i dim ispaljeni su čepovi daleko u publiku
  • Performans Leta 3 pratilo je oko 500 znatiželjnika

Vezane vijesti

Let 3 kao šlag na torti

Let 3 kao šlag na torti

Riječka grupa Let 3 u subotu u Močvari održat će koncert u povodu 13. godišnjice kluba. Taj koncert je vrhunac proslave koja je započela 13. travnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika