21.12.2008. / 21:51

Autor: Vladimir Radičević

Novi trener košarkaša Zadra mogao bi biti Dražen Anzulović

Aco Petrović, trenutni trener košarkaša Zadra, mogao bi napustiti njihovu klupu, na izvanrednom sastanku Uprave kluba dogovoreno je kako će se Petroviću ponuditi sporazumni raskid ugovora

Dražen Anzulović  trenutačno je pod ugovorom s belgijskim Charleroijem, no ovaj tjedan dolazi na pregovore u Zadar koji bi ga volio vidjeti na mjestu glavnog trenera Dražen Anzulović trenutačno je pod ugovorom s belgijskim Charleroijem, no ovaj tjedan dolazi na pregovore u Zadar koji bi ga volio vidjeti na mjestu glavnog trenera Poraz Zadra u 13. kolu NLB lige na gostovanju u Novom Sadu od Vojvodine, posljednjeplasirane momčadi, požurio je smjenu trenera Ace Petrovića. Nakon petog uzastopnog poraza u gostima čelni ljudi Zadra hitno su u nedjelju sazvali Upravni odbor nakon kojeg je Petroviću ponuđen sporazumni raskid.
"Nismo zadovoljni sezonom. Imali smo visoke ambicije i smatram da je ova momčad spremna na više ciljeve nego što ih trenutno ostvaruje", rekao je uoči sastanka Upravnog odbora predsjednik kluba Kristijan Magaš. Treba reći kako u posljednje vrijeme Petrović nije imao povjerenje Uprave kluba, ali ni navijača Zadra. Oni su najviše nezadovoljni Petrovićevim odnosom prema nekim igračima, tjeranjem Romela Becka iz momčadi iako ga Zadar i dalje plaća (on se navodno vraća!) te pomalo čudnim istupima u medijima. Po posljednjim informacijama novi trener Zadra trebao bi postati Dražen Anzulović, trenutno pod ugovorom za belgijski Charleroi, koji za Božićne blagdane dolazi u Novigrad.
"Uvijek držim otvoren put u drugim opcijama, prvenstveno u klubovima koji imaju ambicije i sređene projekte", rekao je za Slobodnu Dalmaciju Anzulović.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika