23.12.2008. / 13:11

Autor: Ružica Đukić

Operacija Trijumf - Ana nije spasila Igora

Svega dvije emisije prije velikog finala u kojemu će Balkan dobiti novu zvijezdu, iz natjecanja je ispala Sonja, a nominirani su Vukašin i Igor, kojeg je mlada Metkovka Ana Begić mogla spasiti ali se ipak na to nije odlučila

Hrvatskim gledateljima potpuno je nejasno zašto Ana Bebić nije spasila jedinog preostalog Hrvata u natjecanjuHrvatskim gledateljima potpuno je nejasno zašto Ana Bebić nije spasila jedinog preostalog Hrvata u natjecanjuNa iznenađenje gledatelja u sinoćnjoj je emisiji 'Operacije Trijumf', koja se u Hrvatskoj emitira na Novoj TV, nominiran i hrvatski predstavnik Igor Cukrov.

Iako ga je svojim glasom mogla spasiti od nominacija Ana Bebić iz Metkovića nije to učinila. Njezin potez šokirao je mnoge jer se u prethodnim emisijama pokazalo kako uglavnom natjecatelji glasaju za ostanak predstavnika svoje države.

Jednako tako, jedan od članova žirija skladatelj Tonći Huljić za kojeg se tvrdilo kako favorizira Igora Cukrova baš zbog tih je insinuacija odlučio svoj glas za ispadanje dati mladom Splićaninu i ostalim studentima koji su do sada bili najmanje puta nominirani.

Budući da je Igor Cukrov nominiran zajedno s apsolutnim favoritom gledatelja Vukašinom Brajićem koji su ga već nekoliko puta spašavali od napuštanja show-a, čini se kako je pred njim velika borba za ulazak u finale 'Operacije Trijumf'.

Operacija Trijumf svoju će veliku završnicu imati petog siječnja kada će, kako to organizatori vole reći, Balkan dobiti svoju novu zvijezdu.

Vezane vijesti

Banka pokrenula ovrhu: Huljić duguje 9,7 milijuna kuna Hypo banci

Banka pokrenula ovrhu: Huljić duguje 9,7 milijuna kuna Hypo banci

Hrvatski skladatelj Tonči Huljić mogao bi ostati bez pozamašne imovine ukoliko Hypo banka provede pravomoćno rješenje o ovrsi. Kako piše Index.hr,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika