26.12.2008. / 17:20

Autor: Anamarija Kronast

Tragedija Victorije Beckham u Milanu: Alergična sam na tjesteninu

Premda je pjevačica odlučila otvoreno progovoriti o svom zdravstvenom stanju, mnogi vjeruju kako je zapravo riječ o marketinškom triku kojim skriva anoreksiju

Posh povremeno kupuje odjeću u dječjim dućanimaPosh povremeno kupuje odjeću u dječjim dućanimaSupruga nogometaša Davida Beckhama, Victoria, koju su mediji često optuživali da je anoreksična jer nosi traperice koje povremeno kupuje i u dječjim dućanima, nedavno je otkrila tajnu svoje vitkosti.


"Alergična sam na tjesteninu. Tanjur špageta na mene djeluje isto kao i kamen kriptonit na Supermana", priznala je Posh Spice britanskim tabloidima posebno napominjući kako nikada ne izbjegava ugljikohidrate.

No, mnogi sumnjaju da je njezina iznenadna alergija zapravo posljedica beskrajne želje za vitkošću, jer Victora vjeruje kako će izgledati mlađe bude li pazila na prehranu. Uvjerena je kako će joj višak kilograma vizualno "dodati" i nekoliko godina, a najveća joj je želja da što dulje izgleda poput djevojke koja je nekoć pjevala u Spice Girls.

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika