27.12.2008. / 18:00

Autor: Branimir Lozej

MNK Nacional u finalu Kutije šibica

Nogometaši MNK Nacionala večerašnjom pobjedom 4:2 nad Akademijom Marić Powerade plasirali su se u finale Kutije šibica. Najbolji strijelac Nacionala Robert Grdović zabio je dva pogotka na utakmici i s 13 ukupnih golova na turniru uvjerljivo je njegov najbolji strijelac

Pobjedom nad Akademijom Marić Powerade MNK Nacional plasirao se u finale ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica. Utakmica je završila 4:2.

Robert Grdović danas je zabio dva pogotka u pobjedi svog MNK Nacionala nad Akademijom Marić PoweradeRobert Grdović danas je zabio dva pogotka u pobjedi svog MNK Nacionala nad Akademijom Marić PoweradePrvo je poluvrijeme završilo 3:1 za Nacional. Prvi je gol zabio već u petoj minuti Tihomir Novak, nakon toga su igrači Akademije Marić izjednačili već u devetoj preko Branka Strupara. Pred kraj prvog poluvremena svoj je 12 pogodak postigao Robert Grdović koji je trenutno i najbolji strijelac turnira.

Naime, Grdović je postigao još jedan pogodak u drugom poluvremenu, 13. na turniru, kojim je potvrdio večerašnju pobjedu svog kluba. U zadnjoj je minuti pogodak za Akademiju Marić postigao igrač zagrebačkog Dinama Tomislav Šokota. Naime, u momčadi Akademije Marić, uz Šokotu, igraju i bivši Dinamovci Silvijo Marić te Stjepan Tomas.

"U početku smo se malo uplašili, ali nakon prvog gola te nakon što smo opet poveli smiri smo se. U drugom poluvremenu samo smo trebali privesti utakmicu kraju. Zasluženo smo pobijedili!" rekao je nakon utakmice Grdović.

Svog će protivnika u finalu MNK Nacional saznati po završetku druge polufinalne utakmice koja se igra između CB Keglića i momčadi Pollinija. Finale se igra sutra s početkom u 19 sati.

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika