02.10.2010. / 22:11

Autor: Nacional.hr

UEFA Futsal Cup: Nacional izborio mjesto u prvih 16

Iako je Nacional izgubio od Montesilvana rezultatom 2:1, bolja gol razlika dovela ih je među dvije najbolje rangirane momčadi u skupini

Igrači Nacionala izborili su prolazak u sljedeći krug natjecanjaIgrači Nacionala izborili su prolazak u sljedeći krug natjecanjaMalonogometni klub Nacional izborio je mjesto među 16 najboljih europskih malonogometnih klubova koji se natječu u UEFA Fustal kupu. Iako je Nacional izgubio od Montesilvana rezultatom 2:1, bolja gol razlika dovela ih je među dvije najbolje rangirane momčadi u skupini.

Iako su se prije ove utakmice spominjale kalkulacije o mogućem ispadanju Nacionala u slučaju negativne gol razlike, igrači Nacionala se nisu predavali i išli su po pobjedu kao i uvijek do sada. Unatoč neigranju ozlijeđenih Kujtima Morine i Fernanda te Nenea, ostatak momčadi je odigrao herojski i postigao veliki uspjeh na parketu talijanskog prvaka.

Nacional je u utakmicu ušao bez respekta prema talijanima i poveo u 5.minuti preko Matije Capar. Montasilvano je kroz veći posjed lopte pokušavao probiti visoko postavljenu obranu Nacionala, al nisunašli rješenje sve do 31. minta kada Borruto poravnava rezultat na 1:1. Minutu kasnije Borruto je izveo korner pocajući po golu, a lopta se nespreno odbila od Capar i završila u golu Marina Stojkića.

NACIONAL: Stojkić, Humar, Capar, Novak, Ko.Morina, Ku.Morina, Grcić, Šestić, Diego, Hučić, Ugarković, Horvath.

MONTESILVANO: Dell'Oso, Forte, Fragassi, Ghiotti, Caputo, Calderolli, Garcias, Rogerio, Borruto, Baptistella, Scordella, Cuzzolino.

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika