28.12.2008. / 19:55

Autor: Branimir Lozej

MNK Nacional obranio naslov prvaka Kutije šibica

Momčad MNK Nacionala, kao i prošle godine, pobjedila je nakon izvođenja sedmeraca. Naime, u drugoj je seriji sedmeraca Mario Švigir, vratar Nacionala, obranio udarac Alana Klakočera nakon kojeg je pobjedu Nacionala potvrdio Igor Leskovar

Nogometaši Nacionala obranili su prošlogodišnji naslov prvaka Kutije šibicaNogometaši Nacionala obranili su prošlogodišnji naslov prvaka Kutije šibicaProšlogodišnji prvaci malo nogometnog turnira Kutija šibica, MNK Nacional, danas su obranili naslov. Naime, u finalu ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica između Nacionala i CB Keglića rezultat je nakon 40 minuta igre bio 0:0. Nakon toga krenulo se s izvođenjem sedmerca, u kojem su bili bolji nogometaši Nacionala.

Mario Švigir, Nacionalov vratar, obranio je sedmerac Alana Klakočera, a golovi Koraba Morine, Matije Capara i na kraju Igora Leskovara donijeli su pobjedu Nacionalu.

Prvo je poluvrijeme utakmice pripalo momčadi CB Keglića, imali su više prilika, više su trčali te su više pucali na gol. No, tu se iskazao Švigir koji je sve te udarce branio. Početkom drugog poluvremena momčad Nacionala preuzela je inicijativu. Tada su oni počeli stvarati bolje i izglednije prilike, a sve udarce Capara uspješno je branio Keglićev vratar Branko Fišter. Prema statistici udaraca na gol, 19:20, može se reći kako su vratari obje momčadi bili najzaslužniji za rezultat nakon 40 minuta. Naime, Švigir je tijekom Kutije primio samo tri, dok su Fišteru zabili četiri pogotka.

Pehar je nogometašima MNK Nacionala uručio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Nogometaši su nakon pobjede i tijekom proglašenja pobjednika majicama sa slikom Ive Pukanića odali počast pokretaču svoga malo nogometnog kluba.

Fotogalerija

  • Nogometaši Nacionala obranili su prošlogodišnji naslov prvaka Kutije šibica

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika