05.01.2009. / 13:15

Autor: Branimir Lozej

Schumacher: "Nekoliko sam se puta mogao vratiti"

Jedan od najpoznatijih pilota Formule 1 Michael Schumacher otišao je u mirovinu prije dvije godine, a prema njegovim riječima, nekoliko se puta mogao vratiti u ovaj automoto sport. No, svaku je ponudu odmah odbio

Michael Schumacher s momčadi Ferrarija osvojio je pet naslova prvaka Formule 1Michael Schumacher s momčadi Ferrarija osvojio je pet naslova prvaka Formule 1Višestruki prvak Formule 1 Michael Schumacher u intervjuu za njemački list Bild izjavio je kako se nekoliko puta želio vratiti u bolid Formule 1. Naime, ovaj je Nijemac prije dvije godine odustao od natjecanja u Formuli 1, u međuvremenu je bio savjetnik i katkad test vozač momčadi Ferrarija.

"Imao sam nekoliko zanimljivih mogućnosti, ali sam ih sve odmah odbio. Da sam se vratio, bilo bi to samo zbog zabave. Ja, ipak, nisam takav!", izjavio je Schumacher. Ovaj je 40-godišnjak tako odbio dvije ponude čelnika Ferrarija za povratak u njihov bolid, u kojemu je Schumacher pet puta bio prvak Formule 1.

Tako je Schumacher potpuno odustao od natjecanja u Formuli 1, ali je i nakon nekoliko odvoženih utrka motocikala u europskom prvenstvu odlučio kako će i od toga odustati. Tijekom godina provedenih u natjecanju Formule 1 pobijedio je ukupno na 91 utrci, ukupno je osvojio 1369 bodova, a sedam je puta bio svjetski prvak.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika