05.01.2009. / 14:23

Autor: Branimir Lozej

Čilić godinu započeo pobjedom na ATP turniru u Chennaiu

Nakon pobijede nad španjolcem Albertom Martinom, hrvatski tenisač Marin Čilić još ne znam tko će mu biti protivnik u drugom kolu ATP turnira u Chenniu. Sutra na turniru nastupaju druga dva hrvatska tenisača, Ivo Karlović i Roko Karanušić

Marin Čilić godinu je započeo pobjedom u prvom kolu turnira u ChennaiuMarin Čilić godinu je započeo pobjedom u prvom kolu turnira u ChennaiuHrvatski tenisač Marin Čilić uspješno je započeo novu sezonu pobjedom u 1. kolu ATP turnira u indijskom Chennaiu nad Španjolcem Albertom Martinom 6:4, 6:4.

Čilić je dominirao u susretu sa deset godina starijim Španjolcem, inače 99. igračem svijeta, s kojim se do Chennnaia nije sastajao. U sat i pol dvoboja Čiliću je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu, a spasio je svih pet lopti za obrat na svoj početni udarac.

U drugom kolu Čilića čeka bolji iz dvoboja Uzbekistanca Denisa Istomina i kvalifikanta. Na turniru u Chennaiu u utorak će nastupiti i preostala dvojica hrvatskih igrača - Ivo Karlović i Roko Karanušić. Karanušić se sastaje sa Nijemcem Andreasom Beckom, a Karlović ide na jednog od kvalifikanata.

Vezane vijesti

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

Osvajanje naslova na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu donijelo je najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću povratak u svjetski Top 20, prvi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika