05.01.2009. / 17:01

Autor: Branimir Lozej

Beckham ozlijeđen i možda neće igrati u prijateljskoj utakmici s HSV-om

Novi igrač talijanskog prvoligaša Milana, David Beckham, ozlijedio se na današnjem popodnevnom treningu. No, ozljeda mišića čini se lakša, ali se čelnici Milana ne nadaju da će ovaj 33-godišnjak biti spreman za sutrašnju prijateljsku utakmicu s Hamburg SV-om

David Beckham tek je počeo trenirati u Milanu, a već se ozlijedioDavid Beckham tek je počeo trenirati u Milanu, a već se ozlijedioDavid Beckham ozlijedio se na jedno od pripremnih treninga Milana u arapskom Abu Dhabiu. Naime, tijekom popodnevnoga treninga Beckham je morao napustiti trening zbog ozlijede mišića. Prema riječima čelnika Milana, ovaj će Englez još malo pričekati na svoj prvi nastup u dresu Milana.

No, Beckhamova se ozljeda čini lakša pa će se možda do sutra oporaviti, a ukoliko neće biti spreman umjesto njega igrat će Nizozemac Clarence Seedorf. Uz Beckhama, trener Carlo Ancelotti u sutrašnjoj utakmici neće moći računati ni na Brazilca Kaku.

Naime, nogometaši Milana sutra igraju prijateljsku utakmicu u svom trening kampu u Abu Dhabiu gdje će ugostiti momčad Hamburg SV-a, u kojoj igraju hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Mladen Petrić. Nakon utakmice s HSV-om, Milan će igrati s talijanskom Romom u subotu tako da će možda u toj utakmici Beckham dobiti šansu.

Vezane vijesti

Alessandro Nesta odlazi iz Milana?

Alessandro Nesta odlazi iz Milana?

Alessandro Nesta šokirao je sve vjerne navijače Milana izjavom da na kraju sezone napušta klub, te da razmišlja o odlasku u Sjedinjene Američke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika