08.01.2009. / 11:47

Autor: Ivana Zobenica

Treći poraz u nizu Boston Celticsa

U posljednjih osam utakmica Celticsi imaju čak šest poraza. Crna serija počela je na Božić porazom od Los Angeles Lakersa, a sinoć se nastavila s Houston Rocketsima koje je predvodio Yao Ming s 26 poena i osam skokova

Ron Artest (lijevo) u borbi za loptu s Paulom PierceomRon Artest (lijevo) u borbi za loptu s Paulom PierceomAktualni prvaci Boston Celticsi izgubili su svoju treću utakmicu u nizu. U svom Banknorth Gardenu ugostili su Houston Rocketse koji su slavili rezultatom 89:85. Boston je nakon 19 pobjeda u nizu prvi put poražen na Božić od Los Angeles Lakesa, a u posljednjih osam utakmica ubilježili su samo dvije pobjede. Utakmica s Houstonom je bila izjednačena, a Rocketsi su Boston nadigrali na samom kraju.

''Na našem posljednjem timeoutu u očima igrača vidio sam strah od poraza na domaćem terenu. Moglo se vidjeti da ih to muči. I mislio sam: To je dobro!'', rekao je nakon utakmice trener Celticsa Doc Rivers.

Najbolji Houstonov igrač bio je Yao Ming sa 26 poena i osam skokova, dok je Ceticsov Paul Pierce također ubacio 26. Domaći su navijači pripremili posebnu koreografiju za Yao Minga, koji je sinoć postigao 26 poenaDomaći su navijači pripremili posebnu koreografiju za Yao Minga, koji je sinoć postigao 26 poenaKevin Garnett ubacio je 18 poena te je tako preskočio Walta Bellamyja i došao na 26. mjesto najvećih strijelaca u povijesti NBA lige sa ukupno 20, 941 postignutim poenom.

Vezane vijesti

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

Trećom uzastopnom pobjedom protiv Miamija (94-90) košarkaši Bostona približili su se na korak do plasmana u veliki finale NBA lige. Nakon dva slavlja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika