08.01.2009. / 14:05

Autor: Ivana Zobenica

Karlović i Čilić u četvrtfinalu ATP turnira u Chennaiju

Hrvatski predstavnici mogu se susresti tek u finalu 450 000 dolara vrijednog ATP turnira u Chennaiju

Marin Čilić bliži se  osvajanju svoga drugoga ATP turnira karijere, samo je osvojio ATP u američkom New HavenuMarin Čilić bliži se osvajanju svoga drugoga ATP turnira karijere, samo je osvojio ATP u američkom New HavenuIvi Karloviću trebalo je samo 53 minute da svlada Čeha Ivu Minara, 97. igrača svijeta, i sa 2:0 u setovima (6:1, 6:4) izbori četvrtfinale ATP-a u indijskom Chennaiju. Za ulazak u polufinale Karlović će se boriti s domaćim igračem Somdevom Devvarmanom koji je pobijedio šestog nositelja Carlosa Moyu. Devverman je tek 202. igrač prema ATP-ovoj ulaznoj ljestvici.

Marin Čilić je svoj plasman u četvrtfinale izborio preko 109. igrača svijeta, Uzbekistanca Denisa Istomina, s uvjerljivih 6:0, 6:4. Čilić je treći nositelj turnira, a za prolaz u polufinale treba mu pobjeda nad sedmim nositeljem, Srbinom Jankom Tipsarevićem.

Naši igrači mogu se susresti tek u samoj završnici turnira, a put do finala lakši je za Ivu Karlovića jer su u njegovom dijelu ždrijeba ispali svi nositelji osim Rainara Schuettlera.

Vezane vijesti

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

Osvajanje naslova na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu donijelo je najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću povratak u svjetski Top 20, prvi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika