05.03.2009. / 15:21

Autor: Stjepan Marković

Gobac: Nema nepobjedivih momčadi u četvrtfinalu Lige prvaka

Trener Mirko Bašić je rekao kako Valčić još nije počeo trenirati dok Lazarov počeo s treninzima manjeg intenziteta

Ivano Balić iz utakmice u utakmicu igra sve boljeIvano Balić iz utakmice u utakmicu igra sve bolje”Atmosfera u momčadi je fenomenalna, pogotovo nakon pobjede nad Chamberyjem”, rekao je Domagoj Duvnjak na konferenciji za novinare uoči posljednje utakmice druge faze rukometne Lige prvaka protiv RK Celje Pivovarna Laško i nastavio: ”Utakmicom protiv Celja potvrdit ćemo plasman u četvrtfinale. Neće biti lagano motivirat jer smo se ispraznili na utakmici u Francuskoj na kojoj smo odigrali naš maksimum.”

Njegov suigrač Ivano Balić je na pitanje o zdravlju samo kratko odgovorio: ”Svakim danom sam sve bolje.” Balić je o Celju je rekao: ”Ne očekujem laganu utakmicu. Jedva smo ih pobijedili u Celju te ako ih hoćemo pobijediti u Zagrebu morat ćemo pristupiti ozbiljno kao u prethodne dvije utakmice.”

Od igračkog kadra problema s ozljedama imaju Tonči Valčić i Kiril Lazarov. Trener Mirko Bašić je rekao kako Valčić još nije počeo trenirati dok Lazarov počeo s treninzima manjeg intenziteta. Bašić je rekao kako su posljednju utakmicu hrvatskog prvenstva iskoristili za iskušavanje obrane 6-0 i igrača koji ne igraju previše europske utakmice. ”Moramo povećati broj igrača koje koristimo kako bi izdržali ovaj tempo utakmica”, rekao je Bašić.

Zoran Gobac, glavni menadžer kluba, istaknuo je kako po kvaliteti Zagreb može proći u polufinale. ”Nema nepobjedivih momčadi u četvrtfinalu te se možemo nositi sa svakim protivnikom kojeg izvučemo. Moram naglasiti da ove sezone nismo izgubili niti jednu utakmicu u gostima, a u Zagebu smo poraženi samo jednom." Izvlačenje četvrtfinalnih parova zakazano je za ponedjeljak 9. ožujka u Beču.

Gobac je rekao kako je interes za rukomet porastao te se nada da će uspjeti povećati budžet 10 posto kako bi mogli ostvariti zacrtane ciljeve. Povećanje budžeta neće biti lako ostvariti budući da su HEP i Tele 2 prestali sponzorirati RK Zagreb. Gobac je rekao kako su u pregovorima s novim sponzorima te da bi uskoro trebali potpisati ugovore. Sponzorski ugovor s RK Zagrebom je na konferenciji za novinare produžio PPK Karlovac.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika